Продукт

Растителна
защита

Аграрика e от водещите дистрибутори на препарати за растителна защита в Югоизточна България.


Широкият диапазон от предлаганите пестициди и своевременната им доставка осигуряват на земеделските производители пълна протекция на отглежданите култури. Основни партньори на Аграрика са мултинационалните химични компании като:
Байер Кроп Сайънс, БАСФ , Кортева, ФМС, Синджента, ЮПЛ, Белхим Кроп Протекшън, Суми Агро и Aгрия.
Компанията предлага следните групи препарати за растителна защита.

Групи препарати за растителна защита


Хербициди

Чрез хербицидите се контролира заплевеляването и жизнеността на посевите и се подпомага тяхното правилно развитие и растеж. Тяхната коректна употреба и дозиране е изключително важно за постигане на оптимални добиви на продукцията. Аграрика предлага широка гама от най-новите и ефективни хербицидни препарати, които ще спомогнат не само за по-добрата устойчивост на посевите, а и за постигането на дългосрочни резултати.


Фунгициди

Неизменна част от портфолиото на Аграрика са и фунгицидите, които се използват както за превенция, така и за лечение на болести по посевите. Тяхната употреба е жизнено важна в грижата и отглеждането на здрави и устойчиви култури. Аграрика предлага богат избор от висококачествени фунгицидни препарати на утвърдените мултинационални химични компании.

Инсектициди

Борбата с вредителите върху посевите е изключително важна стъпка към постигането на оптимални добиви и качествена продукция. Правилният избор и приложение на инсектициди е ключов за опазването на посевите. Част от продуктовата гама на Аграрика са едно от най-ефикасните и съвременни препарати за борба с вредителите.


Растежни регулатори

Не на последно място в гамата на Аграрика, стоят и растежните регулатори, които спомагат за правилното развитие на растенията. Благодарение на тях се осъществява контрол на растежа и здравината и на посевите. Постига се добра устойчивост срещу стресовите за растенията условия.

Свържете се с нас

Чрез иновации и утвърдени практики се стремим да продължаваме да бъдем доверен и предпочитан партньор.

Нека работим
заедно
Контакти