Новини

Събития

Предходни Събития

2024
В края на месец Януари 2024 година Аграрика проведе своята годишна техническа среща в KINGS VALLEY Medical and SPA гр.Казанлък. Присътваха над 200 фермера от Югоизточна България. Партньорите ни от Bayer, Limagrain, Екофол, BASF, Sumi Agro, Syngenta и СNH ни презентираха техните предложения и решения за сезон 2024.
2017
Открит ден в демо полетата на Аграрика. Събитието представи сортове твърда пшеница от Италия и България. Растителната защита изведоха партньорите ни от Belchim. За листното подхранване се доверихме на Екофол. На събитието присъстваха 100 фермера от Югоизточния район на България.
2016
Организирана екскурзия за клиенти и партньори на Аграрика до столицата на Испания- Мадрид.
2015
В началото на 2015 година Аграрика организира екскурзия с чартърен полет до Обединените Арабски Емиртства. На мероприятието присъстваха 160 фермера от Южна България.
2014
Аграрика със земеделски производители от Югоизточна България в столицата на Германия- Берлин.
2018
На територията на централния склад и агроцентър на Аграрика в партньорство с BASF беше представен системния и подвижен фунгицид за третиране на семена от житни култури срещу почвени и листни болести- Систива.
2016
Демострационно поле в землището на Нова Загора. Растителна защита изведана от агронимите на Аграрика, използвайки продукти на Sumi Agro и Екофол.
2015
Демо поле на Аграрика със сортове твърда пшеница от Axereal, Франция и технология на растителна защита от BASF. Гости на събитието- 70 фермера от ямболския регион.
2014
Организирано пътуване до Хонг Конг и Макао с клиенти и партньори на Аграрика.
свържете се с нас

Чрез иновации и утвърдени практики се стремим да продължаваме да бъдем доверен и предпочитан партньор.

Нека работим заедно
Контакти